Event- og koncertkalender

2024

Jazz i Palmehaven: Veronika Rud


Palmehaven inviterer til intim koncert med Veronika Rud og vi glæder os!


OBS: Kun 35 billetter i salg


Veronika Rud er en upcoming sangerinde på den aarhusianske jazzscene. Denne aften inviterer hun lytteren ind i et nordisk klangunivers, med kompositioner om skæve tanker fra det indre liv.
Musikken har tydelige rødder i den nordiske muld, men der trækkes tråde til både den traditionelle jazzscene og klassisk folklyd.
Med det skønne, det sure og ikke mindst det skrækkelige, er stærke melodier i fokus, der tillader fantasifulde stunder at opstå.


Hvornår?

Fredag den 22. marts 2024


Doors: 19:00

Music: 20:00


Entré: 70,-


Billetter:

https://tikkio.com/.../45871-jazz-i-palmehaven-veronika-rud


Rules For Playing / Aarhus Sinfonietta & Palmehaven


Der er uskrevne spilleregler for at være med i en bestemt branche, fællesskab – eller i et ensemble. Nogle vil opleve at skulle følge flere regler end andre. Nogle mennesker vil have lettere ved selv at skabe deres egne regler, mens andre ender med udelukkende at følge dem, andre har skabt.” – Mette Nielsen, komponist

I 2024-2025 flytter Århus Sinfonietta ind i Palmehaven på Institut for (X): et residency, hvor de to lokale kulturaktører undersøger hvilke muligheder der skabes ved at flytte den moderne, klassiske musik ind i nye, urbane rammer.
Kom med til at skyde samarbejdet i gang, når første event løber af stablen i A-huset.


Første temaaften fokuserer på REGLER i musik- og samfundsproblematikker. Først vil publikum møde idehistoriker og elektronisk musiker Anders Ruby fra Institut for Vild Analyse til en indledende talk om REGLER og brud på samme. Herefter indtager samtidsmusik-ensemblet Århus Sinfonietta scenen og uropfører Mette Nielsens ”Rules for Playing” (2023).


// MEDVIRKENDE //
Anders Ruby, idehistoriker
Århus Sinfonietta


// FRI ENTRÉ //


Århus Sinfonietta er et Aarhus-baseret ensemble for samtidsmusik og består af 16 musikere. Ensemblet har gennem sine 34 år etableret et solidt og velfungerende lokalt netværk. Århus Sinfonietta samarbejder med orkestre, kor og ensembler, men også med festivaler, spillesteder, uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner og udøvende kunstnere fra et bredt spekter af generationer, genrer og kunstarter, såvel som ikke-musikalske fællesskaber. Århus Sinfonietta spiller hvert år mellem 8-12 koncerter i Danmark.

Palmehaven er en frivillig forening, der med udgangspunkt i Institut for (X) i Aarhus, startede i 2022. Palmehaven har sit eget rum, der fungerer som ramme for medlemmernes interesser, der hovedsageligt befinder sig i spændingsfeltet mellem kultur, musik og debat. Praktisk set er Palmehaven derfor et lille, vildgæret sammensurium af kulturhus, event- og koncertvenue, bookinggruppe, øvelokale-fællesskab, studie, atelier og foreningslokale.

I residenciet 845Q hylder Århus Sinfonietta og Palmehaven mødet med hinandens publikummere. Her er den demokratiske samtale og kunstens evne til at belyse (svære) samtidsaktuelle emner et fælles ståsted for ÅS og Palmehaven. Foruden events med både oplæg/debat i tråd med den specifikke musiks tematik, fokuseres der i residenciet også på samskabelse, fællesskab og mangfoldighed med større events under Aarhus Festuge.

Eventet er skabt i samarbejde mellem Århus Sinfonietta og Palmehaven.
Århus Sinfonietta er i 2024 støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik, Aarhus Kommunes Musikpulje, Augustinus Fonden og Dronning Margrethe og Prins Henriks Fond.

Hvornår?

Torsdag den 17. april 2024


Doors: 19:00

Music: 20:00


Entré: Gratis!


Hvor?


A-huset, Institut for (X)Jazz i Palmehaven: Palads


Palmehaven inviterer til intim koncert med Palads


Kun 35 billetter i salg!

Palads er et aarhusiansk musikkollektiv, som med sit atmosfæriske udtryk forsøger at bevæge tilskueren!
Inspireret af nordisk og mellemøstlig folkemusik appellerer Palads både til dansegulvet og lægger op til eftertanke.
Med sine otte medlemmer favner Palads en bred palette af farver, følelser og stemninger og et kontrastfyldt, bevægende set af originale og selvskrevne numre.
Glæd jer til at blive ført ind i et sonisk blomstrende univers, når Palads indtager scenen og fyrer op for aftenens flammer!!!

Hvornår?

Torsdag den 6. juni 2024


Doors: 19:00

Music: 20:00


Entré: 70,-


Billetter:

https://tikkio.com/tickets/45890-jazz-i-palmehaven-paladsTidligere begivenheder

Jazz i Palmehaven: KLOKKE


Vi glæder os til høre et af byens mest spændende jazzorkestre når vi d. 8. februar har fornøjelsen af at præsentere KLOKKE. Selvom det er iskoldt udenfor er KLOKKE brandvarme og i oktober 2023 udgav de deres andet album Antologi!


OBS: Kun 40 billetter i forsalg!


Palmehaven åbner: kl 20:00
Koncertstart: kl 21:00

KLOKKE blev dannet i 2017 af trompetist og komponist Jeppe Hjøllund og nogle af hans bedste medspillere på den unge århusianske jazzscene.

Med afsæt i 60’ernes free jazz og en traditionel kvintetbesætning er der kendte referencer nok, men også lige så mange måder man kan trodse folks forventninger til et jazzband. Der hentes nemlig inspiration fra mange egne af det musikalske landskab. Post-rock, kontemporær klassisk og nordisk folkemusik finder vej ind i kompositionerne og de improviserede forløb. Resultatet er en art nyt nordisk free jazz, og KLOKKE lander et sted mellem mainstream og avantgarde. Derfor lyder det både velkendt og friskt på samme tid!


Jeppe Hjøllund: trompet og komposition
Jonas Enevoldsen: tenorsaxofon
Daniel Robinson: klaver
Frederik Hagner: kontrabas
Johannes Berg: trommer


Hvornår?

Torsdag den 8. februar 2024


Doors: 20:00

Music: 21:00


Entré: 60,-

Billetter:

https://tikkio.com/tickets/44545-klokke?fbclid=IwAR1IBx3w93S40VKxTojwJlJmg8pRsDgGCQ-yCzUwJtHx9lMH9bntZwgC5LU


Jazz i Palmehaven: Tingo - Kvartetten fra Verdens Ende

Palmehaven inviterer til intimkoncert med TINGO - Kvartetten Fra Verdens Ende (Nomineret som 'Årets Nye Jazznavn' ved DMA Jazz i 2023!)


OBS: Kun 40 billetter i forsalg!


Med albumdebuten “Kvartetten fraverdens ende” udgivet i april 2023, har bandet høstet massiv anerkendelse i Danmark og rundt omkring i verden, samt en nominering som Årets Nye Jazznavn til DMA Jazz 2023 og en som Årets Nye Rootsnavn til DMA Roots 2023.


TINGO er Danmarks nye jazz/roots-navn, der blander folkemusikkens smukke melodier med jazzens legende improvisation. Med en blanding af jazzfortolkede danske/svenske/norske folkemelodier og egne kompositioner, tager kvartetten dig med på en nordisk odyssé gennem tindrende bjerglandskaber, udstrakte græssletter og det vuggende hav. Altid luftigt og bølgende.


Med ståsted i Norden væver TINGO sig ud og ind af små besøg andre steder i verden - deraf navnet ”Kvartetten fra verdens ende”. Den nordiske musik har til alle tider været påvirket af den omgivende verden. Søfolk har taget fremmede musikkulturer med sig hjem fra deres rejser og arbejdere fra Østeuropa har bosat sig i norden og har introduceret deres hjemstavns melodier.


TINGO forsøger på debutalbummet med sin unikke genreblanding af jazz og folkemusik, at favne bredden af hvad nordisk musik også er i dag.


TINGO er:

Tim Ewé - Trompet og Cornet
Cecilie Strange - Tenorsaxofon
Benjamin Gower-Poole - Kontrabas
Per Rask Ringsted - Trommer


Hvornår?

Torsdag den 22. februar 2024


Doors: 18:00

Music: 19:00


Entré: 60,-

Billetter: https://tikkio.com/tickets/44389-tingo


Palmerock: The Concrete Boys + Support: BoysenMøller

Palmenhaven præsenterer: The Concrete Boys + Support: BoysenMøller


The Concrete Boys


Velkommen til The Concrete Boys, en trio, der tvangsrisler dine betændte sår med musik, der er både våd og hård, og høj og tør – og dekonstruktivistisk.

The Concrete Boys bringer deres hurtigste ideer og bedste vaner til dig fra små byer i Danmark, New York og Georgia.
Med PowerSolos Kim Kix på 6 fedtede strenge, Zack Sully på 4 blodige skind og den ukuelige Charlie på lim og cigaretter er Betondrengenes stamme af rockudnyttelse og hestetandet, skinkefisted punk ikke til at overse. Nu med yderligere doser frihed, fordærv og begær. Bedst nydt straks. Slather væk. Ikke noget lort.


BoysenMøller


BoysenMøller er en dansksproget trio med Benjamin på trommer, Morten på guitar/sang og Thue på bas/sang. De spiller en blanding af alternativt melodiøst twangy postfunk i forskellig tempi og stemning, hvis sange handler om hverdagens møder og livets gnist.

Hvornår?

Lørdag den 13. januar 2024


Doors: 19:00

Music: 20:00


Entré: 75,-


Palmehaven præsenterer: Dansefest med Baye Fall Orchestra!

Året er 2024. Det er dansefesternes år. Og hvorfor ikke få sin første af slagsen i trygge rammer i Palmehaven.

Siden udgangen af 2023 har vi fået 4,5 stjerne på tripadvisor, og Vera Winquist fra Aarhus Jazzfestival skrev begejstret efter go' oplevelse i Palmehaven "Vi takker for et herligt ophold på Hotel All Inclusive og giver fem bobler på Tripadvisor."

Denne aften bliver ingen undtagelse! Vi skal nemlig mødes og fejre den kommende Palme-sæson og vores fantastiske naboer BAYE FALL ORCHESTRA.
________________
Palmehaven åbner: kl 19:00
Koncertstart: kl 20:00
Entré til koncert: Gratis, men man kan støtte bandet og trommevognen med en mobile pay-overførsel

Hvornår?

Lørdag den 6. januar 2024


Doors: 19:00

Music: 20:30


Entré: Free!


A Harps Day Night #2: Flora and Fauna

I koncertserien "A Harp Day's Night" sætter Palmehaven fokus på den kontemporære scene inden for harpemusik.


Denne aften præsenterer vi duoen Flora and Fauna, der er et møde mellem harpespillerne Justyna Krzyżanowska and Lucie Hendry fra henholdsvis Sverige og Skotland. Duoens originale kompositioner indenfor neo folk-genren trækker på alt fra forskellige folkemusiktraditioner til jazz og gamle myter og fortællinger!


Flora and Fauna are a neo-folk harp duo with original music written by Celtic harpists, Justyna Krzyżanowska and Lucie Hendry. From Sweden and Scotland, respectively, the duo was established through their shared passion for folk music, resulting in this cross-cultural collaboration. Featuring heavy grooves, lush melodies and hypnotic sounds, they create innovative music inspired by nature and mythology.

This unique collaboration explores different cultural and musical styles; drawing from the traditions of folk, classical and jazz music, as well as oral and written myths and tales of the British Isles, Scandinavia and the Slavic countries. Their thematic concept is informed by the European cultures of the Middle Ages, drawing from art and manuscripts of those times such as the Aberdeen Bestiary and Bodley (764) Bestiary. Bestiaries are unique descriptions and artistic collections of the world’s fauna and flora, both from the real and mythological world, which were very popular in the Medieval times.

In an exploration and homage to culture and traditions, Flora and Fauna’s musical bestiary will be rooted in the history and practices of their instruments but casting out new vision to a modern day audience while featuring new melodies, grooves, rhythms and riffs.


Justyna Krzyżanowska - https://www.justynakrzyzanowska.com/
Lucie Hendry - https://www.luciehendry.com/

Hvornår?

Torsdag den 2. november 2023


Doors: 19:00

Music: 20:30


Entré: 40 DKK

Tickets:

https://tikkio.com/tickets/42793-a-harp-days-night-2-flora-and-fauna


OBS: Max plads til 40 publikum

Udgivelsesfejring: efteraar i Palmehaven (Spil Dansk)

Palmehaven inviterer til udgivelsesfejring og intim koncert med Aarhusianske efteraar, for at markere udgivelsen af deres debutsingle 'stemmebånd,' som udkommer fredag den 3. november.

efteraar spiller dansksproget indiepop, der bevæger sig i grænselandet mellem popmelodiernes kræfter og et eksperimenterende, drømmende univers.


Kom og vær med, når en vigtig milepæl fejres og et udpluk af bandets sange vil blive fremført i en særlig intim udgave. 

Hvornår?

Torsdag den 2. november 2023


Doors: 19:00

Music: 20:30


Gratis!


Eventet er støttet af Koda Kultur.Intimkoncert: Interbellum (Beirut/Berlin) + Jacob Faurholt

Palmehaven inviterer til koncert med Interbellum, der er et projekt anført af singer-songwriteren Karl Mattar, der er født i Beirut og baseret i Berlin.

Interbellum spiller eksperimenterende indiefolk, der for eksempel handler om spøgelser!


Før koncerten vil sangskriveren Jacob Faurholt spille lidt af sin musik, der genremæssigt bevæger sig mellem alternative folk, lo fi og 90'er indie!

Kom og vær med.


Interbellum


Beirut-born Berlin-based singer-songwriter Karl Mattar presents his new album "Our House Is Very Beautiful at Night", "a beautiful and frequently head-spinning indie-folk-rock-noise record, encompassing everything from charming and straightforward pop rock to acoustic folk songs to fuzzy, layered psychedelia" (Rosy Overdrive).

The album explores the notion of ghosts as intergenerational trauma, on a personal and collective level. Its 15 tracks deal with memory, time and the past, casting intimate trauma as a microcosm of Lebanon’s unending cycles of violence, unearthing the crypts where memories and postmemories lie buried.


https://interbellummusic.com


Om Jacob Faurholt


Med over 10 udgivelser i eget navn, og flere hvis man tæller hans experimenterende projekt Crystal Shipsss, samt det dansksprogede projekt Statisk Støj med, er Jacob Faurholt en af Danmarks mest produktive sangskrivere.

Faurholt sværger til DIY og det umiddelbare, og han indspiller ofte sine plader i sit hjemmestudie, og udgiver i små vinyl-oplag via hans eget label Raw Onion Records.

Hans 2017 album A Lake of Distortion gik ind på en 2. plads på Danmarks officielle vinyl-hitliste, og det første oplag var udsolgt omkring pladens release-dato.

Faurholts musik favner alt lige fra alternative folk, lo-fi, – til støjende 90'er inspireret indierock, og forbillederne tæller artister som Sparklehorse, Daniel Johnston, og Arab Strap.


www.jacobfaurholt.bandcamp.com

Hvornår?

Torsdag den 21. september 2023


Doors: 19:00

Music: 20:00


Gratis!

Palmehaven præsenterer: Releasekoncert med Emilie Isabelle (DE) + Singhild 


Palmehaven inviterer til releasekoncert med tyske Emilie Isabelle, der udgiver hendes debut-EP "Erste Briefe".


Emilie Isabelle


With the release of her Debut Ep “Erste Briefe” Emilie Isabelle is celebrating another step on her lifelong journey as an artist. The relation between music and the singer from South Germany is characterized by its intimacy and rawness, underlined by a mature musical intuition and instinct.

As the style and depth of her compositions is as widely spread as the branches of a tree, they are always centered in the roots of emotion, a playful use of harmonic colors, the unique voice of the artist and her manner of storytelling.

Mostly accompanied by the piano, Emilie invites us during her performance to sink deeper into our own sensation, to get in touch with the diversity of colors a human life holds.

The Ep “Erste Briefe” is written in her mother tongue German, however the concert will offer us a holistic journey through her repertoire, including compositions in English as well as her own language.


Signhild:


Signhild is an innovative, experimental voice in the Danish music scene, inviting the listener into a sound universe where Nordic indie rock meets alternative indie pop. The vision behind her work is to balance the accessible with the complex, where the listener is both challenged and guided. Expect grand indie compositions that also hold a contrasting intimacy.

See less

Hvornår?


Torsdag den 7. september 2023 


Doors: 19:00

Music: 20:00

Palmehaven præsenterer: M. Rexen // For We The Sick // Lecture Performance


Musiker og komponist M. Rexen inviterer publikum til "For We The Sick - en lecture performance", hvor han kombinerer musik og fortællinger fra de tomme landeveje under Covid-19 lock down.

Gennem en blanding af musikstykker og inspirerende historier skaber han en dybdegående, engagerende oplevelse, der giver indblik i værket For We The Sick og dets kontekst.

Ved at dele sine observationer om baggrunden for indspilningen og give indblik i de omgivelser, hvor musikken blev skabt, skaber M. Rexen en atmosfære, der trækker publikum ind i en verden af lyd og fortælling. M. Rexen inviterer publikum så langt indenfor at de kan deltage i musikken ved at spille på de specielle instrumenter, som Rexen har med. Denne sjove og inkluderende tilgang skaber musikalske øjeblikke, selv for ikke-musikere. Det bliver en unik mulighed for at opleve musikken på en ny og berigende måde,
hvor lyd og historie smelter sammen.

19.00: Døren åbner
20.00: Lecture performance med M. Rexen

Om værket For We The Sick

For We The Sick blev til under den europæiske lockdown, hvor han kørte gennem et tomt Europa i en gammel hestetransporter, som han byggede om til en udfoldelig scene. Musikken blev skrevet og indspillet undervejs fra bilen og for at overholde lockdown-lovgivningen blev strygere og horn, som kan høres på værket, indspillet i en skov nord for Barcelona.

Musikken er blandt andet skabt ved hjælp af instrumenter, som Rexen selv har opfundet, herunder den 16-strengede roterende harpe, som han kalder OOtwo. Man kan også høre en lirekasse fra 1876, hvor Rexen har udviklet software, der kan omdanne midi-filer (elektroniske musikfiler) til en 3D-fil, som kan skæres ud i metal, så
en disk kan spille Rexens egne kompositioner. Med andre ord har han bragt et over 150 år gammelt mekanisk instrument til live igen og kan nu skrive ny musik til det.

Om M. Rexen

M. Rexen er en komponist, sanger, entertainer og kunstner, der har markeret sig med udgivelser i en række projekter som Den Magnetiske Ørn og A Key is A Key. Som M. Rexen har han turneret i Danmark og modtaget rosende anmeldelser for sine koncerter på SPOT Festival, Roskilde Festival, Vega og Hotel Cecil. Han har skabt symfoniske værker og samarbejdet med en bred vifte af kunstnere både i Danmark og internationalt. M. REXEN har komponeret musik til prisvindende film som "Escapar" og "Niels og Carl".


Dette arrangement har fundet sted

Hvornår?


lørdag den 26. august 2023 


Doors: 19:00

Music: 20:00

Palmehaven Præsenterer: SUNI & Viktoria Søndergaard 

Aarhus Jazz Festival 2023

Aarhus Jazz Festival 2023


Man kan ikke holde jazzfestival uden et spændende musikalsk eksperiment!


Hvad sker der, når jazzmusiker og vibrafonist Viktoria Søndergaard fra bandet Baryl akkompagnerer sanger og sangskriver SUNI's nærværende og intime tekstfortælling?


Det eksperiment finder sted ved Palmehaven under årets jazzfestival.

SUNI's musik placerer sig mellem kunsten og poppen og har med sit poetiske danske tekstunivers og fængende melodier fundet sin egen plads på den danske musikscene.


D. 27. januar udkom debutalbummet Sengeafsnit 2, som er blevet belønnet med en 5/6 stjerne af GAFFA og 5/6 stjerner af Jyllandsposten.

Sengeafsnit 2 er et konceptalbum, og en selvbiografisk historie om at blive ramt af en alvorlig fysik sygdom i en ung alder. Det er en fortælling om gennemleve det hele med alt som følger med.


Viktoria Søndergaard har markeret sig som et af de mest lovende nye navne på den danske jazzscene, blandt andet som bærende medlem af gruppen Baryl.


OBS! Kun 30 billetter i forsalg!


Hvornår?


13. Juli, 2023

Doors: 16:00

Music: 17:00

Palmehaven Præsenterer: Baryl - Aarhus Jazz Festival 2023

Smukt samspil med verden omkring os!


Den unge prisvindende og frygtløse kvartet Baryl spiller originale kompositioner, som kommenterer på samtiden og udforsker universet mellem stramme kompositioner og helt frie kollektive improvisationer.

Dette står i smukt samspil med verden omkring os og det, som rører sig akkurat NU.


I december 2021 udgav Baryl sit debutalbum Allerede mandag?, som i februar 2022 blev Ugens album på P8 jazz og siden da er blevet spillet i rotation på kanalen. Bandet vandt desuden senere samme år JazzDanmarks Jazzkonkurrencen, og har senest spillet udsolgte koncerter i København og på Fyn under Vinterjazz 2023.OBS! Kun 30 billetter i forsalg!


Hvornår?


11. Juli, 2023

Doors: 19:00

Music: 20:00

Palmehaven Præsenterer: Coriolis - Aarhus Jazz Festival 2023

Tre stærke saxofonstemmer bliver til én!


Fra en luftlet hvisken til en kraftig storm fyldes rummet med energien og klangen fra tre stærke stemmer, der forenes i en bølgende brusen af polyfoni, dissonanser, abstrakte lyde og poetiske episke temaer.


I et kollektivt univers blander de saxofonens uendelige klanglige muligheder og undersøger, hvordan de kan forenes som én stærk stemme: én krop - ét ultrainstrument. Til tider kan lufttrykket vælte dig omkuld – til tider opleves musikken som blød cirkulær øremassage med luftstrømme så fine og skrøbelige som mosekonebryg.


Nana Pi, Carolyn Goodwin og Maria Dybbroe er alle en del af Barefoot Records og kendes fra så forskellige bands som Thou Sonic Friend, Nezelhorns, Cactus og Extemporize Orchestra. Derudover er de alle en del af den vibrerende impro-scene i København, hvor de indgår i forskellige ad hoc-grupper.


Coriolis dannedes til åbningen af Klub Primi, hvor de har spillet flere gange siden, og er som trio blandt andet inspireret af Evan Parker og Barry Guy samt deres arbejde med både Jesper Zeuthen og Bon Iver.


Palmebaren er åben, og serverer iskolde forfriskninger fra 19:00


OBS! Kun 30 billetter i forsalg!

Hvornår?


10. Juli, 2023

Doors: 19:00

Music: 20:00

Palmehaven Præsenterer: BORN2BINGO feat. Karmen Rõivassepp (DK/EE)  Aarhus Jazz Festival 2023

Fuld jazz-bingoplade i Palmehaven!


Solen danser henover det azurblå hav. Skuldrene sænker sig, og hverdagen forsvinder i takt med en besnærende rytme, som langsomt nærmer sig.


De gamle OrgelDuo-darlings Daniel Sommer (trommer) og Simon Eskildsen (orgel) har længe gået og bakset med et nyt navn, eneste krav var at det skulle være lige så kluntet som det gamle ... (trommehvirvel) BORN2BINGO!


Dit nye yndlingsbingoband spiller en helt særlig palmekoncert under dette års jazzfestival med ingen ringere end Karmen Rõivassepp som gæst.


Denne aften kaster de nykronede bingokonger sig over vokaljazzen og giver Karmen frit spil over et festmåltid af standarder samt et par orgelginaler (…).

Karmen Rõivassepp har de sidste par år cementeret sit navn som en af Danmarks førende jazzvokalister. Hendes solide genrebekendtskab, harmoniske overskud og utrolige teknik stiller hende i smuk kontrast til bingobandet med deres forsimplede grooves, discount-melodier og generelt tvivlsomme smag.


Kig forbi når BORN2BINGO og Karmen Rõivassepp spiller fuld plade i Palmehaven.


Vi har åbent fra klokken 16, hvor Trubadur Duo og DJ Palmehaven varmer op. 


Koncerten starter klokken 20:00


OBS! Kun 30 billetter i forsalg!

Hvornår?

9. Juli, 19:00

Palmehaven Præsenterer: Bossa & Bajere med Trubadur Duo og DJ Palmehaven  Aarhus Jazz Festival 2023

Aarhus Jazz Festival 2023


Palmenhaven præsenterer 'Bossa & Bajere' med Trubaduren Duo og DJ Palmehaven. Vi bossaer den af med bajer og brand god stemning

Skandinavisk vemod og sydens pulserende rytmer!


Kom til søndagshygge i Palmehaven, læn dig tilbage og nyd solen. Dagens ret er en højtbelagt, dansksproget rundtenom af bossa, samba og visekunst, serveret af altid veloplagte og meget lokale Trubaduren.

Den endelige besætning for dagen er stadig ukendt, men som minimum består den af Tobias Stjernholm (sang og trompet) og Rasmus Bak Christiansen (guitar).


Trubaduren er et folkeligt orkester, der spiller stemningsfuld, dansksproget originalmusik, der giver associationer til alt fra Buenos Aires' støvede fortovsrestauranter til Københavns brostensbelagte torve.


Genremæssigt bevæger gruppen sig inden for dansk visekunst, jazz, samba, bossanova og folkelig rock. De skriver sig på denne måde ind i en stolt tradition af nordiske trubadurer, der på forskellig vis har vendt blikket mod varmere himmelstrøg og ladet skandinavisk vemod blande med sydens pulserende rytmer.


DJ Palmehaven har som DJ & musik-sommelier en ret simpel opgave: at spille musik der giver dig lyst til at drikke bobler til morgenmad og tage fodbad i Campari. DJ Palmehaven klæder dig på i en sonisk satin-morgenkåbe, og beruser dig med en stærk cocktail af jazz, soul og funk fra hele verden. Han er grundig, og kommer altid godt ud i kanterne, og glæder sig til at stå ved roret, når vi cruiser fra Amalfi til Rio, og tilbage igen.


Arrangementet er gratis og forfriskninger kan købes i Palmebaren fra 16:00.Billetter: 

Gratis!

Hvornår?

9. Juli, 16:00

unsplash